Valikko Sulje

COR-TEN-MALLISTO

Design Alosen muotoilema ympäristökalustesarja on tehty säänkestävästä Cor-Ten -teräksestä laadusta tinkimättä.
Tuotteet ovat taide-esineitä, jotka on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön pihaan, puutarhaan, puistoon sekä viimeisteltyyn urbaaniin kaupunkiympäristöön.

Veistokselliset vesipostit

Design vesipostien muotoilu on kuvanveistäjä Kari Alosen käsialaa. Jylhän pelkistetyn muotokielen omaavat Design vesipostit soveltuvat eri ympäristöihin ja mukautuvat osaksi kokonaisvaltaista puistosuunnittelua. Rosteriset osat tuovat kepeää kontrastia kauniin orgaanista Cor-Ten-teräksistä pintaa vasten. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt kotimaisille Design vesiposteille Design from Finland -merkin.

“Ilmasta vettä”

Ilmasta vettä on tuoteperheen monikäyttöisin malli, joka on selkeälinjaisen muotoilunsa ansiosta helppo sovittaa erilaisiin ulkotiloihin.

“Vesipatsas”

Vesipatsas henkii voimaa terävine linjoineen ja korostaa kauniisti ympäristönsä arvoa.

“Nousuvesi”

Nousuvesi soveltuu maisemoiduille pihoille sekä puistoalueiden vedenottopisteeksi osaksi viimeisteltyä puistomiljöötä. Led-valaisu nostaa veistoksellisen muodon esiin myös pimeällä ja luo tunnelmaa ympäristöön.

“Suvetusallas”

Suvetusaltaan toisessa päässä on paikka kastelukannuille ja muille tarvikkeille. Allasosa ruostumatonta terästä. Oravatikkaat ovat lisävaruste. Tilavuus: 100l

Cor-Ten käyttödesign

Cort-Ten tuotesarjassa on muotoilua moneen käyttöön. Materiaalin ominaisuuksien vuoksi tuotteet ovat ”ikuisia” eivätkä vaadi huoltoa vaan säilyvät kauniina vuosikymmeniä.

“Retro-varasyli”

Retro-varasyli on puuteline paljun kupeeseen, takkahuoneeseen tai vaikkapa nuotiopaikalle.

“Keidas”

Kasvuallas nostaa kasvit niille oikeutettuun tasoon. Pelkistetty pyöreä muotoilu sekä Cor-Ten -teräksen ominaisuudet tekevät ruukusta ajattoman vuosikymmeniksi eteenpäin.

“Ankkuri-grilli”

Ankkuripaikka on nuotiopaikka, jossa säädettävä paistotaso. Pohjalla on arina ja tuhkalaatikko. Voidaan asentaa palamattomalle alustalle hyvin monipuolisesti.