Näyttelyt

Konst & Form 29.3.–2.6.2019

Samuli mukana menossa Netta Tiitisen- Happy togethr näyttelyssä Sipoon Gumbostrandissa. Samulin lisäksi teoksia esillä taiteilijat: Ritva Kovalainen, Panu Ruotsalo, Raija Tilli ja Maria Wolfram. Jaettu ilo on moninkertainen ilo, jaettu murhe on puolikas murhe. Yhdessä teemme ihmeitä, yhdessä teemme enemmän. Yhdessä kaikki on vaan yksinkertaisesti niin paljon kivempaa! Tervetuloa!

Taidekeskus Salmelan 30-vuotisjuhlanäyttely

Tervetuloa tutustumaan Samuli Alosen teoksiin Taidekeskus Salmelaan Mäntyharjulle. 30-vuotisjuhlanäyttelyssä on esillä suomalaisen nykytaiteen konkareiden ja nuorten lupausten teoksia. Yli 30 taiteilijan teokset ovat esillä Salmelassa 11.8. saakka. Taidekeskus Salmela Avoinna 8.6.-11.8.2019 joka päivä klo 11-18 Mäntyharjuntie 25, 52700 Mäntyharju   Lue lisää: www.taidekeskussalmela.fi

Fiskars TuliValo 2018

Kari Alosen teos ”Valon verkostossa” muistutti alueen asukkaiden yhteenkuuluvuudesta. Samalla se kävi vuoropuhelua ja esitti kysymyksiä “missä olen” ja “minne menen”. Teoksen tarkoitus oli myös herättää ajatus, että valoisalla mielellä on verkostoitumisen mahdollisuus.

Vuohijärvi Luonto ja kulttuurikeskus 2018, “Järviemme Veijarit “

Samuli Alonen oli mukana Vuohijärven kulttuurikeskuksessa muun muassa teoksellaan ”Rysän päällä”. Näyttelyssä kuvattiin maanalaista elämää. Samulin töitä ovat innoittaneet luonto, järvet, unet ja mielikuvat. Teoksien materiaalina nähtiin metallin lisäksi myös luonnonmateriaaleja kuten kiveä.

Galleria Contempo 2018

Tammikuussa 2018 Galleria Contempossa Helsingissä oli esillä Kari ja Samuli Alosen veistoksia – pronssia, lasia, kiveä ja valoa. Mukana oli valaistuja pronssikirjoja, veikeitä Citybird-lintuja ja paljon muuta, joka toi lohtua pimeään ja nosti hymyn huulille.